Massage

Hotstone Massage

hotstone-massageHotstone massage is precies wat de naam zegt: masseren met warme stenen. Het is een eeuwenoud ritueel als basis voor ontspannen en onthaasten in deze moderne tijd.

De Hotstone massage is in Nederland een nog redelijk onbekend fenomeen, maar is behoorlijk in opkomst. Geen wonder: een massage is al lekker en de warme stenen geven nog eens een extra dimensie.

De Hotstone massage wordt gegeven met afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de eeuwen heen gevormd zijn. De grootte van de stenen varieert van 2 tot 12 centimeter.

De stenen zijn gemaakt van basalt die zeer rijk zijn aan ijzer en magnesium. Hierdoor kunnen ze warmte zeer goed opslaan, vasthouden en geleidelijk weer afgeven. De stenen zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van vorm, gewicht, warmtegeleiding en energieniveau. De stenen zijn licht, zacht en heerlijk warm.

De indianen zeggen dan ook dat ze zijn gevormd door de vier elementen: aarde, wind, water en vuur.

Behandeling: 1 – 1,5 uur, prijs: € 45,-

Relaxatiemassage

relaxationDe relaxatiemassage is ongetwijfeld de meest gekende massage. Een volkomen, (h)eerlijk, ontspannende massage, die je lekker loom maakt vlak na de massage, maar je daarna licht, opgeladen en energiek laten voelen, zodat je het dagelijkse leven weer helemaal terug weerwerk kan bieden. Je hele lichaam wordt van kop tot teen door knedende, zachte en warme handen aangepakt. Deze massage geeft een gevoel van rust en heeft een helende werking op lichaam en geest.

Behandeling: 1 – 1,5 uur, prijs: € 45,–

Neem contact op met Carla voor een persoonlijk advies.