Spraytanning

Tropisch bruin in enkele minuten!

Waarom spraytanning?

  • Direct een mooi gebruinde huid
  • Geeft een natuurlijk resultaat
  • Het is snel en verantwoord
  • Het verzorgt en voedt de huid, de lotions bevatten Aloë Vera, Vitamine A & E
  • Ideaal voor feesten, evenementen, vakanties etc.
  • Je voelt je een stuk beter met een mooie kleur
  • De kleur wordt afgestemd op het huidtypen

Hoe werkt spraytanning?

Met een speciaal ontwikkelt apparaat wordt de tanninglotion over de huid vernevelt. Deze reageert met de buitenste laag van de huid (de hoornlaag). De in deze laag aanwezige huidcellen bevatten proteïne en aminozuren. De werkzame stoffen (DHA en Erythrulose) in de tanninglotion reageren op natuurlijke wijze met deze proteïne en aminozuren, waardoor een natuurlijke prachtige bruine teint wordt gecreëerd. Na circa 8 uur wordt het eindresultaat bereikt.

Na één spraysessie heb je een mooie bruine teint die ± 5-7 dagen blijft. Hoelang de kleur blijft, is afhankelijk van de conditie van de huid. Is de huid goed gehydrateerd en heb je voor de spraysessie je huid regelmatig gescrubt (1x per week), dan blijft de kleur langer dan wanneer dit niet het geval is. Doordat de buitenste laag van de huid zich telkens vernieuwd, zal door dit natuurlijke delingsproces de kleur langzaam vervagen. Om de teint bij te houden is één spraysessie eens per week voldoende. Indien binnen één week een tweede sessie wordt gedaan, dan wordt de teint donkerder. Gebruik je speciale verzorgingsproducten en tan extenders dan heb je nog langer plezier van je mooie kleur.

Spraytanning is geschikt voor elk huidtype. Er wordt gebruik gemaakt van tanninglotions van Sunjunkie® en zij hebben diverse tanninglotions ontwikkelt in verschillende kleuren en kleursterkten, zodat deze perfect aangepast kunnen worden op elk huidtype. Alle tanninglotions zijn op natuurlijke basis, alcohol-, parfum-, en olievrij en zijn hypo-allergeen.

Spraysessies en het zonnen in de zon of onder de zonnebank kunnen door elkaar heen worden gedaan. Een spraysessie geeft snel resultaat, terwijl je door de zonnebank na een aantal keer bruin wordt. Het bruin van een spraysessie beschermt niet tegen zonnebrand. De huid bouwt namelijk geen bescherming op. Het bruin dat wordt opgebouwd in de zon of onder de zonnebank biedt wel bescherming tegen zonnebrand.