Anti-aging & kuurbehandelingen

Bio Face Lifting

Natuurlijk Liften – Natuurlijk Biologisch

U merkt het vaak zelf al: de huid heeft op een gegeven moment extra hulp nodig. De onderhuid wordt steeds dunner en de bovenste huidlaag dikker. Vlekken en onzuiverheden hopen zich op en er ontstaan rimpels. Zelfs als men de tekenen al vroeg onderkent, is het verbazingwekkend hoe snel ze al  zichtbaar zijn. Het is tijd voor een Bio Face Lifting.

Het begint met een sterke contractie in alle huidlagen. De behandeling activeert de lymfestroom in het bioritme van uw hartslag. De nauwkeurig gemeten druksterkte van 26–30 Torr is goed voor de bloedsomloop, de zuurstofcirculatie en de intrinsieke motorische functie van de huid.

Tijdens de behandeling ervaart u een diepe ontspanning terwijl uw huid wordt bevrijd van haar onnodige ballast, zoals dode huidcellen en mee-eters. Het resultaat: alsof u uit de bron van de eeuwige jeugd bent gestapt.

Bio Face Lifting is een ideale basisbehandeling om mee te beginnen waar vervolgens perfect op verder kan worden gebouwd.

Meso - Pora Pur Exploring Lifting

Voor Twintigers Taboe - Voor Veertigers Perfect

De huid verandert met de jaren. Toch houden nog veel vrouwen uit gewoonte vast aan hun vertrouwde producten en behandelingen. Juist rond uw veertigste is het belangrijk om dit aan te passen. Op deze leeftijd vermindert de talgproductie, de huid wordt dunner en vocht ontsnapt sneller.

Wat helpt bij een droge huid?

Ten eerste moeten de dode huidcellen en opgestapelde afvalstoffen van de huid verwijderd worden.
Deze verdikking van de huidlaag ontstaat wanneer transpiratievocht en andere ballaststoffen niet tijdig van de huid worden gehaald, maar kunnen opdrogen tussen de huidschilfers. Ze bevorderen het ontstaan van rimpels en laten het gezicht er ouder uitzien.

Voordeel: na deze eerste stap bevat de huid meer zuurstof en ziet er frisser uit. Pas hierna kunnen we de diepere huidlagen in.

Anti-aging met onmiddellijke ingang

Bevrijd van onzuiverheden laat de huid zich nauwkeurig met anti-aging-ingrediënten vullen. Het computergestuurde Con-in-roll-on-systeem, sluist 20 tot 40 milliliter anti-aging-werkstoffen in de diepere lagen van de huid door middel van de porotatietechniek. Dat is ongeveer net zoveel als één potje oogcrème.
Afhankelijk van de diepte van de rimpels of het doel van de behandeling, wordt een specifieke mix van werkstoffen gebruikt: rimpelvullers, herstelstoffen, lipiden en vocht.

Toepassingen:

 • rimpelbehandeling gezicht en hals;
 • vermindering van rimpels rond de ogen en de bovenlip;
 • optische huidverjonging direct zichtbaar;
 • tegen pigment- en ouderdomsvlekken;
 • bij een door uv-stralen beschadigde huid;
 • bij couperose – lichte vermindering;
 • tegen inflamm-aging.

Pora Pur Exploring Lifting is een uitbreiding van de MesolSkin Therapie en de MesolBeauty Lift. Voor een adequate behandeling van duidelijk zichtbare rimpels, is een complete kuur van tien tot vijftien behandelingen wenselijk.

Plasma Streaming

De tand des tijds gewoon vervagen. De wetenschap heeft een vierde aggregatietoestand ontdekt die ingezet kan worden voor huidverjonging. In de natuurkunde wordt onder plasma een fase verstaan waarin de deeltjes van een gasvormige stof in meer of mindere mate geïoniseerd zijn.

Plasma streaming geeft zeer mooie resultaten. Je moet het zien als een soort defibilator voor je huid. De cellen kunnen weer beter opnemen en afgeven. Een zachte flits glijd langzaam over de huid. De plasmabundel doordringt alle huidweerstand en kan heel precies gericht worden op de probleemgebieden. De plasmastroom genereert een samenspel tussen vrije negatief geladen elektronen en positieve ionen. Deze vrijgekomen energie creëert een regeneratie in het bindweefsel en heeft een blijvend effect op de cellen.

Plasma streaming is zodoende een zeer mooie manier van natuurlijke rimpelverwijdering.

Radiofrequenz

Zachte trillingen met effect

Radiofrequentie stuurt diepe warmte naar de collageenvezels. De zachte vibraties worden ingezet tegen

 • plaatselijke rimpels;
 • hangende mondhoeken;
 • kringen onder de ogen;
 • diepe voorhoofdrimpels;
 • zwak bindweefsel;
 • onderkin;
 • een verslapt decolleté.

Een prachtige behandeling waar u heerlijk bij kunt ontspannen.