Speciale Behandelingen

Anti-Tox

Push-and-pull-ervaring

Anti-Tox werkt met magnetische krachten. Het gezicht wordt gemasseerd met twee magneten, waarbij de mineralen in de huid zacht gaan circuleren. Een zwart masker duwt vervolgens zuivere biologische stoffen in de poriën en bindt de verontreinigende afvalstoffen zoals dode huidcellen, bacteriën en zuren. Na een ontspannen inwerktijd trekken de magneten de verweekte afvalstoffen samen met het masker van de huid.

En het gezicht? Het straalt! Schoon en glad ziet het gelaat er frisser en jonger uit.

Goudbehandeling

Hoe goud kan helpen tegen huidproblemen?

Historici beweren dat Cleopatra elke nacht met een gouden masker sliep, om haar jeugdige huid te behouden. Daarnaast wordt in de Chinese geneeskunde al eeuwen gebruik gemaakt van het edelmetaal, als geheim van een lang en gezond leven.

Vandaag de dag worden nog steeds gouden munten meegekookt tijdens de bereiding van Chinese gerechten, om zo de gezondheid te bevorderen.

Goud komt als zuiver metaal in de natuur voor. Het symbool is afkomstig van het Latijnse woord Aurum, dat lichten of glazen betekent. In de school van de klassieke homeopathie is uitgebreid onderzoek geweest over de uitwerking van goud op ons lichaam. Goud is een natuurlijk sporenelement waarvan is aangetoond dat het een ontstekingsremmende werking heeft en de celcommunicatie activeert. Door de warmte van de huid trekt het goud in de huid. Hier verhoogt het de opname van de werkstoffen en versterkt het bindweefsel.