Over ons

Over Balance Geldermalsen

Anti Aging & Huidverbetering

Ik ben Carla Satter Koopmans, eigenaar van BALANCE GELDERMALSEN.

Ik heb een hbo-opleiding medisch analiste gevolgd én ik ben jarenlang werkzaam geweest als medische analist. Daardoor ben ik bekend met de werking van het menselijk lichaam. Ik ken én toets de grondstoffen van mijn verzorgingslijn, daardoor werk ik met een huidverbeteringsconcept met een blijvend én aantoonbaar resultaat. Het resultaat van mijn verzorgingsprogramma van Balance  Geldermalsen is beter dan met Injectables: de normale gezichtsmimiek en gezichtsuitdrukkingen blijven behouden waardoor het gezicht er natuurlijk jonger uitziet.

Verder heb ik een basis en gevorderde opleiding gedaan tot orthomoleculair therapeut en een opleiding tot epiginetisch therapeut. Dus kunnen wij ook lifestyle aanpassingen doen en hebben wij goede kennis van voedingssupplementen, want het lichaam en geest werken altijd samen.

Neem vrijblijvend contact met mij op, voor een intakegesprek. Aan de hand van een intakegesprek bepalen wij samen uw persoonlijke maximale doel voor uw huidverbetering.  Vervolgens stel ik een persoonlijk beautydoel voor u op. De weg daarnaartoe bewandelen wij samen.

Over Beautybar Geldermalsen

Lashes en Permanente make-up

Sjantien was eerst werkaam bij Balance Beauty, maar sinds een paar jaar runt ze nu Beautybar Geldermalsen in het mooie pand tegenover achterkant HEMA.

Herman Kuijkstraat 29
Geldermalsen
06 23898987

U kunt bij haar terecht voor:

  • One by one/volumewimpers/lash volume lift
  • Wenkbrauwen touch up/brow treatment/brow lamination
  • Permanente make up dan de ombre brows