MESO – Pora Pur Exploring Lifting

Voor twintigers taboe – voor veertigers perfect

De huid verandert met de jaren. Toch houden nog veel vrouwen uit gewoonte vast aan hun vertrouwde producten en behandelingen. Juist rond uw veertigste is het belangrijk om dit aan te passen. Op deze leeftijd vermindert de talgproductie, de huid wordt dunner en vocht ontsnapt sneller.
Wat helpt bij een droge huid?

Ten eerste moeten de dode huidcellen en opgestapelde afvalstoffen van de huid verwijderd worden.
Deze verdikking van de huidlaag ontstaat wanneer transpiratievocht en andere ballaststoffen niet tijdig van de huid worden gehaald, maar kunnen opdrogen tussen de huidschilfers. Ze bevorderen het ontstaan van rimpels en laten het gezicht er ouder uitzien.

Voordeel: na deze eerste stap bevat de huid meer zuurstof en ziet er frisser uit. Pas hierna kunnen we de diepere huidlagen in.

Anti-aging met onmiddellijke ingang

Bevrijd van onzuiverheden laat de huid zich nauwkeurig met anti-aging-ingrediënten vullen. Het computergestuurde Con-in-roll-on-systeem, sluist 20 tot 40 milliliter anti-aging-werkstoffen in de diepere lagen van de huid door middel van de porotatietechniek. Dat is ongeveer net zoveel als één potje oogcrème.
Afhankelijk van de diepte van de rimpels of het doel van de behandeling, wordt een specifieke mix van werkstoffen gebruikt: rimpelvullers, herstelstoffen, lipiden en vocht.

Toepassingen:

  • rimpelbehandeling gezicht en hals;
  • vermindering van rimpels rond de ogen en de bovenlip;
  • optische huidverjonging direct zichtbaar;
  • tegen pigment- en ouderdomsvlekken;
  • bij een door uv-stralen beschadigde huid;
  • bij couperose – lichte vermindering;
  • tegen inflamm-aging.

Pora Pur Exploring Lifting is een uitbreiding van de MesolSkin Therapie en de MesolBeauty Lift. Voor een adequate behandeling van duidelijk zichtbare rimpels, is een complete kuur van tien tot vijftien behandelingen wenselijk.

Neem contact op met Carla voor een persoonlijk advies.