Huidverzorging met anti-aging-effect

Huidverzorging met anti-aging-effect

Een andere benadering van huidverzorging: wij adviseren het synergetische beautysysteem. Uw gezichtsbehandeling in onze schoonheidssalon kunt u gemakkelijk thuis voortzetten met de juiste producten. 

Deze anti-agingproducten vullen elkaar aan en optimaliseren uw schoonheid.

SCHOONHEID DOOR SYNERGIE

Synergie betekent de samenwerking van verschillende factoren op weg naar een gemeenschappelijk doel. Of zoals Aristoteles al zei: ‘Het geheel is meer dan de som van de delen.’ Op grond van deze benadering realiseerde DEYNIQUE een uitzonderlijk beautyconcept. Intensief werkzame schoonheidsbehandelingen in de schoonheidssalon worden door middel van huidverbeterende verzorgingsproducten thuis voortgezet en zo nodig met huidvriendelijke voeding aangevuld.

Dit vertraagt het natuurlijke verouderingsproces van de huid en bevordert de gezondheid. Een mooie huid wordt zicht- en voelbaar. In tegenstelling tot andere verzorgingsconcepten overtuigt het Deynique-principe door zijn langetermijneffect bij preventie en anti-aging.

Het doel is simpel: uw huid zal er over vijf jaar jonger uitzien dan vandaag. Deynique biedt een hoogwaardig beautysysteem dat niet alleen uw huid verzorgt, maar u ook meer zelfvertrouwen geeft. Want met een gezonde, goed verzorgde huid voelt u zich mooier, prettiger en gelukkiger.